Начало > За нас

Jiangsu Бейли стомана мост Ко, ООД е една от най-големите производители на специализирани стомана Бейли мост с водещи производствения процес за стомана Бейли мостове в Китай, който е бил ангажиране в този ред за 20 години с международно качество система за сертифициране на ISO 9001: 2008 и като партньор на сътрудничеството с изследователски институции на народна освободителна армия.

Със столицата твърди от 10 милиона и месечен капацитет от 2500 тона за производство на различни видове на едно платно Бейли мост, Jiangsu Бейли мост Ко ООД вече има 20 инженери и експерти и 430 работници за Бейли мост проектиране, изследване и производство. До сега много видове на висока устойчивост на огъване и на срязване, нови Бейли мостове са разработени да отговарят на различни натоварване изисквания като I клас път, клас А градско шосе, Америка, зареждане на стандартни HS25 и британски зареждане стандартни HA. Всички компоненти на Бейли мостове са строго направени според китайски стандарт JT-T 728-2008 "технически спецификации за строителство на магистрала мостове and водостоци" и след това изпитва и заверено от No. 2 инженер изследователски институт на Китайската народна освободителна армия. Следователно Бейли мостове, направени от Jiangsu Бейли мост Ко, ООД са не само притежава добър пазар репутация в Китай но също значително изнасяни за презморски пазар като Нигерия, Ангола, Конго, Камбоджа, Непал, Венецуела, Виетнам, Бангладеш, Папуа-Нова Гвинея и т. н.

Ние можем да осигурим мост дизайн и строителни решения в силно претоварена митрополит и градските райони, както и бързо инсталирани модулни мостове на незначителни захранващото пътища в селските райони. Всички наши решения са допълнени от трафик анализ, осигуряване на оптимизация и след това най-рентабилен структури, изискващи минимална поддръжка.

В подкрепа на дизайн ние разполагаме с високо квалифицирани инженери, които са с опит в разработването на комплексни, мулти етап, трафик решения и инженерите, които използваме най-напредналите структурни анализ, за да гарантира точното изпълнение на една структура. Други инженерни услуги включват анализ и мониторинг на съществуващите структури за мост.

Компания с бизнес philosophy_ "Честност, сътрудничество, иновации, успех заедно" приветстваме приятели от цял свят да работят ръка за ръка с нас да се създаде по-добро утре!

Фирмен профил
OEM услуги при условие: №
Тип бизнес: производител
Основните експортни пазари: Океания