Бейли акорд болт

Информация за продукта

Спецификации
1 да подкрепят Бейли декинг система
2 за да се свържете акорди и панели
3, често използвани в стоманен мост
4 Бейли мост

Панел болт се използва за свързване на горния и долния панел.
Прибирам болт & акорд член болт: прибирам болт се използва за свързване на горните и долните свръзка. Докато използвате, вмъкване, болт в дупката на свръзка акорд член болт от горе до долу, нека огъване подложката на болт Грабни вътре членът на акорд и затегнете гайката. Акорд член болт, подобни на свръзка болт, само 7 см дължина, се използва за свързване на съцветие и подсилени акорд член, инсталирани според фиг. 3-20, нека винт главата погребат в члена на засилените акорд, избягване на блокиране на моста докато бутане.
Бейли мост е вид на преносим, pre-измислям, свръзка мост. Той е разработен от британците през Втората световна война за военна употреба и видях широка употреба от британски и американски военни инженерни части.

Бейли мост имаше предимствата на не изисква специални инструменти или тежко оборудване за сглобяване. На дърво и стоманен мост елементи са малки и леки достатъчно, за да се извършва в камиони и вдигната на мястото на ръка, без да се изисква използването на кран. Мостовете са достатъчно силни, за да нося танкове. Бейли мостове продължават да бъдат широко използвани в гражданското строителство строителни проекти и да предоставя временни пунктове за крак и превозното средство трафик.

Успехът на моста Бейли се дължеше своя уникален модулен дизайн, както и факта, че един може да бъде сглобена с минимална помощ от тежко оборудване. Повечето, ако не всички предишните проекти за военни мостове изисква кранове да вдигне предмонтажно моста и понижавам то на място. Бейли части са направени от стандартни стоманени сплави и са достатъчно проста, че части, изработени в редица различни заводи може да бъде напълно взаимозаменяеми. Всяка отделна част, може да се извършва от малък брой мъже, позволяващи армия инженери да се движат по-лесно и по-бързо, отколкото преди, при подготвяне на пътя за войски и материали, напредва зад тях. И накрая модулен дизайн позволява инженери за изграждане на всеки мост да бъде толкова дълго и толкова силна, колкото е необходимо, удвояване или утрояване нагоре на поддържащо страничните панели, или на пътно платно секции.

Запитване