Мост разширяване съвместни

Информация за продукта

1. големи потенциални движение: неметални разширяването съвместни предлага няколко самолета движения в по-кратък лице в измерение.
2. корозионна устойчивост: способността на различни каучук и пластмаси да се изправи срещу корозивни химикали може да удължи живота на разширяване съвместни.
3. звук и вибрации елиминиране: изключителен вибрации и звукови атенюираните характеристики на еластомерите помогне за предотвратяване на преждевременно система понижаване.
4. може да се изправи на високи температури: С използването на специални материали, неметални дилатационни фуги могат да издържат над 1000° F работни температури.

Тип на компенсатори Гумени съвместно:
1. Единична сфера каучук разширяване съвместни
2. Двойна сфера каучук разширяване съвместни
3. намалена гумен
4. каучукови лакът/гумени Бенд
5. Двойна сфера винт компенсатори Гумени съвместни
6. високо налягане компенсатори Гумени съвместни
7. гумени разширяване съвместно с прът за завързване
8. Фиш тип гума разширяване съвместни
9. PTFE облицовани гумен
Моля позоваване на следните снимки:

Характеристика:
1. този продукт може да главно намаляване на вибрациите и шума на тръбопроводната система, напълно решаване на различни тръбопроводи проблеми като измести на съвместни, аксиални flex и др.
2. Според на различни материални изисквания продукта може да се направи като киселина доказателство, корозия доказателство да отговарят на различен носител и среди.
3. материалите са добри запечатване, светлина тегло, лесно да определят и поддържат, също е дългогодишният очакват. Но моля, имайте далеч от остри метални за да се избегне счупване на гумени тялото.
4. за фланци на други стандарти или стандарти,. Необходимо е да се договорят отделно. Задайте стандарт на обзавеждане диаграма и относителната параметър. Ние ще произвежда съответно. Гумен материал могат да бъдат избрани според т вашите изисквания.
5. противокорозионни: EPDM и NBR каучук могат да носят висока температура и може да против корозия.
6. двойно сфера фланец край каучук съвместни: каучук тялото има два моста. Може да понесе повече натиск и дължината е дълъг от единична сфера гумени съвместно.
7 размер може, направени като рисунка клиент, ние можем да направим калъп за специален тип.
8. те са икономически ефективни, общите разходи е малък поради каучук е евтино и да има продължителна употреба живот.

Предимството на нашата съвместна каучук:
A. озон и химическа устойчивост
B. висока температурна устойчивост
C. отлична устойчивост на атмосферни влияния
D. против стареене, против радиация, добра гъвкавост, добра еластичност
Д. отлична устойчивост на киселини, алифатни въглеводороди

Нашите продукти имат следния характер:
Добър изберете материали, напреднали оборудване, сръчни изработка, стандарти за строг контрол на качеството, атрактивен дизайн и издръжливост. Те са добре познати за отлично качество, най-конкурентни цени, ниски разходи и бърза доставка.

Продуктът се състои от композитни гумена топка, включително вътрешна гумено слой, найлон плат и външни гумена слой и хлабав метален фланец. Със същество на високо налягане, стабилна еластичност, голям обем, добро затихване капацитет и намаляване на шума, тя се използва широко в системите за водоснабдяване, канализация, циркулация на вода, отопление и вентилация и климатик, както и системи от тръбопроводи на хартия-вземане, нефтохимическа промишленост, морски, компресори помпи, вентилатори и др.

Запитване