Мост ПИН

CB100 Бейли панел ПИН и ПИН клипове 1 Бейли мост компонент за свързващи Бейли панел за свързване на гроздове. Има един кръгъл отвор в единия край на ПИН. Поставете ограничител безопасност при инсталирането на така както за предотвратяване отпадането ПИН форма. Има гнездо в ПИН Топ, с...

Информация за продукта

CB100 Бейли панел ПИН и ПИН клипове

1 Бейли мост компонент за свързващи Бейли панел

За свързване на гроздове. Има един кръгъл отвор в единия край на ПИН. Поставете ограничител безопасност при инсталирането на така както за предотвратяване отпадането ПИН форма. Има гнездо в ПИН върха, с посока съответстват на малък кръгъл отвор. При инсталирането, направете гнездото паралелно члена на горната и долната акорд, така че ограничител безопасност може да бъде включен в ПИН гладко.
Докато Издигането triple ред мост, за улеснение на монтажа и отстраняване, ПИН се инсталирани, както следва: Вмъкване на ПИН на първия ред (интериорни ред) на най-долния ред на съцветие от вътре навън, както и от навън към вътрешността на втория и третия ред. Добавят се всички осите на горния ред от извън.
Материал на рамката за свръзка е 30CrMnTi с диаметър 49,5 мм.

Бейли мост спецификация

Бейли мост е вид на преносим, pre-измислям, свръзка мост. Той е разработен от британците през Втората световна война за военна употреба и видях широка употреба от британски и американски военни инженерни части.

Бейли мост имаше предимствата на не изисква специални инструменти или тежко оборудване за сглобяване. На дърво и стоманен мост елементи са малки и леки достатъчно, за да се извършва в камиони и вдигната на мястото на ръка, без да се изисква използването на кран. Мостовете са достатъчно силни, за да нося танкове. Бейли мостове продължават да бъдат широко използвани в гражданското строителство строителни проекти и да предоставя временни пунктове за крак и превозното средство трафик.

Успехът на моста Бейли се дължеше своя уникален модулен дизайн, както и факта, че един може да бъде сглобена с минимална помощ от тежко оборудване. Повечето, ако не всички предишните проекти за военни мостове изисква кранове да вдигне предмонтажно моста и понижавам то на място. Бейли части са направени от стандартни стоманени сплави и са достатъчно проста, че части, изработени в редица различни заводи може да бъде напълно взаимозаменяеми. Всяка отделна част, може да се извършва от малък брой мъже, позволяващи армия инженери да се движат по-лесно и по-бързо, отколкото преди, при подготвяне на пътя за войски и материали, напредва зад тях. И накрая модулен дизайн позволява инженери за изграждане на всеки мост да бъде толкова дълго и толкова силна, колкото е необходимо, удвояване или утрояване нагоре на поддържащо страничните панели, или на пътно платно секции.
CB100(321-Type) Бейли мост Въведение

Приложение на Compact 100(CB100;321-Type) стандартен панел мост:
Мост палубата ширина: 4 м
Безплатно педя дължина: 9-51M
Панел измерение: 3000MMX1500MM

Компактен 100(CB100;321-Type) панел мост е вид мост система, която може да бъде Дизасемблер и бързо издигнат. Целият мост е заварена с високо-опън стомана. Греда е лек композитни панели и панели са свързани с панел връзка щифтове. Преобразуване между частите е лесно и те са леки. Това е лесно да се събере или разглобявате и транспортирането им. Тя също може да бъдат сглобени в различни форми на панел мостове според техните педя дължина и транспортиране изискване. Така тя е широко приложена като по-развити и гарантирани панел мостове за спешно транспортиране. Той е подходящ за натоварване дизайни на ХС-15, HS-20, ХС-25 и pedrail-50 и т.н.

Запитване