Компактен 200 мост

Информация за продукта

1. структура Бейли мостове
2. удобно транспортирани
3. бързо ерекция/лесно сглобяеми/бързо инсталирани
4 огромно натоварване
5. дълъг живот
6. силно корозионна устойчивост

Бейли мост е оборудване за стандартен мост, приемат широко и най-популярните в света, притежаващ характеристиките на проста структура, удобен транспорт, бърз монтаж и лесно разглобяване и докато имат предимството на тежък товаря капацитет, голяма стабилност и дълъг умора живот е способен на алтернативни педя, зареждане капацитет и сместа форма да издигат всички видове временни мостове , Спешна мостове и фиксирани мостове. С помощта на моста оборудване, мостове окачване на разнообразен участък може да бъде построена. Мостът има предимствата на няколко компоненти, ниско тегло и ниска цена. Бейли мост е по същия начин като компактен 100, компактен 200 международни мост. Тя е сглобени от всеки панел, 3m и измислена от Доналд Бейли. 321 панел мост може да бъде лесно dissembled и бързо издигнат. Целият мост е направено от високо-опън стомана. Фар е светлина тегло панели и панели са свързани с панел връзка щифтове. Това е лесно да се събере или разглобявате и транспорт. Тя също може да бъдат сглобени в различни форми на панел мостове според техните педя дължина и транспортиране изискване. Така че тя е широко прилагани като спешна транспорт, temprary или постоянен мост. Дизайнът му подходящ товар е такава като HS-15, HS-20, ХС-25 и pedrail-50 и т.н.

Мост използване и поддръжка

Следните поддръжка мерки се приемат при използването на моста.
(I) знаци върху предмостие пътни знаци се определя на двете фактори показва натоварването ниво, ограничение на скоростта и т.н., със строги предпазни мерки срещу претоварване. Ако е необходимо, приемат убедителни мерки за натоварване и ограничение на скоростта.
(II) редовна проверка и поддръжка, които включват
1. Проверете редовно различни пина, болтове, греда скоби и развявам скоби, за да се поддържа в правилното състояние.
2. проверява редовно дали има някакви неравномерно утаяване на леглото плоча на греда и блок от мост подход и веднага се справят с всякакви проблеми.
3. намажете смазка около ПИН за предотвратяване на дъждовна вода от навлизане на отвора на малка дупчица. Намажете смазка около външната част на болт за превенция срещу ръжда.
4. мярка редовно midspan деформация за намиране на дали има постепенно подобрение. Скоростта на деформация подобрение е в директно съотношение с носенето степента на ПИН и малка дупчица и повишаване степента е много малък. Ако скоростта на деформация подобрение е твърде бързо, това показва, че има повреда на ПИН, pinhole, горната или долната свръзка акорд член (включително подсилени хорда), следователно, детайлна инспекция се извършва за приемането на измерване.
5. проверява редовно дали там е кой да е пляскане към мъжки края на по-ниски свръзка акорд член. Ако има такива, измерва се дължината на пляскане и вземат мониторингови измервания за предотвратяване съцветие от повреждане и замени вързопи във времето.
6. проверява редовно дали има някакви фрактура, крива или неравности мост табела. Заместват повредените веднага. Ако има чести проход на лоза камион на моста, песен плоча трябва да бъдат павирани за избягване на бързо износване.
7. мост компоненти или аксесоари, освен докосва части, са боядисани два слоя боя. За продължителна употреба и защита на стомана материал най-доброто нещо е да представим всички един слой след Издигането на моста. Някои компоненти трябва предварително боя преди ерекция.
8. Почистете палубата на моста редовно.

Запитване