Начало > Новини > Съдържание

Скари за предпочитане енергоспестяващи материали

Jul 23, 2015

В сравнение с конвенционалното оборудване електроенергетиката, вятърна енергия оборудване да се насладите на положителните ефекти не изглежда да е голям. Великата стена ценни книжа анализатор Джан Лин каза пред репортери, че 4 трилиона инвестиционен план за производството на вятърна енергия има някакъв стимулиращ ефект в краткосрочен план, но за сега финансиране труден период на вятърна енергия оборудване, производствени предприятия, понеже всяко предприятие към реалната инвестиция е сравнително малък, така че прякото въздействие не би било чудесно. Друга страна, веригата търсене поради икономически спад в забави, въпреки че вятърна енергия инвестиции, ще продължи да се развива, но ще бъдат "изостаналост".

Основен кабел мост концепцията за спестяване на енергия електрическо оборудване несъмнено ще станат, намаляване на емисиите на спестяване на енергия и нови енергийни развитие на преките бенефициери. През 2007 г. потреблението на енергия в Китай достигна 2.65 милиарда тона на стандартни въглища, 97.4 % консумация на кабелни скари, или 2,58 милиарда тона. ЦИК статистика показват, че 2007 г. националните електроенергия 6,000-киловат и над консумацията на 1.282 милиарда тона въглища, 48.4 % процента от нашето потребление на енергия като цяло, така че като консумацията на енергия на производството на електрическа енергия с ключ фокус области, скари в енергия използване и замърсяване на емисии задача е много трудно.

Ян Biao, век скари пазар анализатор прогнози, 3-5 години в бъдеще, в контекста на спестяване на енергия и намаляване на емисиите и мощност предаване индустрията тенденция е не намалява. В допълнение, вятър мощност инсталиран капацитет размер и капацитет на фотоволтаичната индустрия за почти 3 години средният растеж на 100 %, 15 % от бъдещите 10 АЕЦ инсталираният капацитет се очаква да имат среден годишен темп на растеж, сила оборудване ще бъде по-високо икономическо развитие.

Под възобновяема енергия "Единадесет и пет" програма, 2010 националната възобновяема енергия, водноелектрическа капацитет на 190 милиона KW, ветроенергетиката инсталиран капацитет от 10 милиона KW, фотоволтаични общ капацитет от 300 000 KW. 2010 възобновяеми енергийни делът на енергийната консумация в Китай достигна 10 %, през 2020 г. ще се увеличи до 16 %.

Генерал изглежда, повечето от енергоспестяващи емисии предварително добър, включително: мощност оборудване аспекти, включително и власт, както и висока параметър на генератор група, димните газове канализация серен двуокис оборудване и фабрика електричество енергоспестяващи съоръжения; загубени променлив електрически веднъж оборудване аспекти, включително високо налягане в специални високо налягане трансформатор, както и високо налягане switch, оборудване от висок клас изгубени променлива електрически II пъти оборудване аспекти, non кристална сплав трансформатор и високо налягане честота устройство и устройство за обезщетение няма работа, продукти на пазара пространство ще все по-широко.