Начало > Новини > Съдържание

Плаващ мост лесно и бързо

Плаващ мост е голямо чудо на плавателност в древна китайска история. В по-късните години развитието на не само в реката могат да бъдат зададени на плаващ мост, и река като река Хуанхъ също да настроите плаващ мост. Според легендата, в началото на 11 век, в близост до Tongzhou от Tongguan на жълта река е създаден голям плаващ мост, плаващ мост мост с 8 тролове вързан, тези Телец стои от двете страни, всяка желязна руда десетки хиляди Джин. По-късно поради наводняване, плаващ мост е отмива, Тайван също потъна в реката. Как да се въздигне желязо вола, по време на условията, това е по-трудно. Монк ръцете и ръцете с две пълни с почвата на кораба, изпратени да се промъкне във водата, с желязо за желязо и на кораба заедно и след това премахнете почвата в кораба, използването на плаваемост плавателност, Тайван спря

Плаващ мост мост се използва често за военни, известен също като моста, поради своята проста и бърза характеристики. 974 песен Тайдзу, в средата и долната достига на река Яндзъ

Създаде втората плаващ мост (според легендата в Анхуей Dangtu окръг кариера), е за песента Бинг да обсъдят Южна Tang, унифицирани национални, на Jiangnan в открити водни канали. Династия Юан предци, за обединението на югозападния регион, изпращане на войски в Съчуан, в Baima река, Hejiang, Peijiang, Qingjiang (и двете горното течение на река Яндзъ приток) и други бързеи, създават над 20 военни плаващ мост. Някои хора, които пишат историята, че тези плаващ мост за Кубилай Хан унифицирана югозападно направени големи заслуги.

Военни плаващ мост ерекция, като временно средство за транспорт, обикновено се използва да премине на армията, Помещение. Понякога се използва за блокиране на другите действия, плаващ мост на армията, използване на плаващ мост и други операции по вода. По това време плаващ мост става вода окопи.

Историята на Китай на най-големия плаващ мост създадена и играе важна роля в армията, да се счита за Тайпинг небесното царство въстанието в битката определени в Ухан, група от плаващ мост.