Начало > Новини > Съдържание

Целта на изграждането на плаващ мост

Jun 29, 2017

Целта на изграждането на понтон мост обикновено се разделя на две категории: едната е да се отговори на нуждите на военната подготвеност или спасяване. Тъй като плаващата фундамент се използва за заместване на сложната подводна фиксирана основа, тя е лесна за настройка, лесна за разкомплектоване, по-удобна за евакуация на скрита и заредена транспортна и има по-голяма скорост и маневреност. Друга цел е предимно икономически съображения, т.е. конструкцията на традиционните кейове не е подходяща, когато дълбочината на водата е много голяма или много мека. По това време, използвайки естествената плаваемост на водата, нито традиционният кей, нито добрата основа на понтонния мост се превръщат в по-добър избор.

За да се анализира редовността на промяната на напрежението на котвата и напрежението на моста и да се намали хидродинамичната стабилност на понтона след окачването на лодката около плаващото сърце. Влиянието на промяната на тежестта върху напрежението на котвата се изчислява чрез използване на емпиричната формула, а критичната скорост на понтона се изчислява чрез използване на еквивалентния метод на ексцентрицитет. Заключението е, че увеличаването на тежестта и увеличаването на водоустойчивостта значително ще увеличи напрежението на котвата и критичната скорост на плаващия мост може леко да се намали. В същото време се предлагат някои мерки за безопасно използване на понтон при голяма скорост на потока.

Понтона се използва за свързване на водата от двете страни на транспортните съоръжения, т.е. с плаващи резервоари или лодки вместо с мостове, плаващи във водния мост. Може да се използва за хора, магистрали, железопътни линии, проста структура, лесно разглобяване! Нашето производство на понтон мост главно чрез подобрена пластмасова плаваща кутия, стоманена конструкция със сила на върха на антикорозионна дървесина и други материали, направени от, подходящи за живописни петна, курорти и други живописни места добра локация.

East Oct се намира в Шенжен, Китай, големият сливов пясък, обхваща площ от близо 9 квадратни километра, е да "позволи на градските хора да се върнат в природата" за целта, като културният туризъм е характеристиките на демонстрационната зона за екотуризъм , набор от екологични динамики, ваканция за отдих, спортове на открито и други функции на културен туризъм в една, олицетворява хармоничното съжителство между човека и природата. "Чайната долина" Парка за влажните зони Понтон, в момента е най-дългият понтон на пейзажа, проектът максимално натоварване 300 кг / кв. М, нивото на водата пада 2,0 метра, дължината е 386 метра, ширината 3 метра, , този проект също е в момента на вътрешния град пейзаж инженеринг техническа поиска най-висок проект. Проектирането и строителството от Yingde de-Li Pontoon Project Co., Ltd. е отговорен за завършването! Афар, това е като дракон, който се навива между двете страни, обикаля наоколо и ви води в приказен свят! Заставайки на понтон, усещането за ефирен, наслаждавайки се на уникалната природа, чудесата на Фангхай, прекрасната поза, чудото, радостта и удовлетворението, все още е нещо ново, което трябва да си припомним. Всички VIP служители или бизнесмени до Шенжен, всички от тях до "чайната долина" Wetland Park понтон зона, за да се насладите на източния китайски град на морския пейзаж. "Чай Брук Долина" Уотърланд Парк понтон мост ще бъде със своя уникален блясък, изток Окт, за да стане невероятна красива природа линия.Площ мост