Стоманен мост

Спецификации 1 ръчно изработени сглобени магистрала мост 2 лесен към нося 3 инженер обучение сайт 4 ISO 9001: 2008 5 фабрика директно доставка прилагането на панел на компактен стандартни 200 мост: едно платно: мост палубата ширина: 4.2 м. Педя дължина: 9.14-76.2 м разпределителни коридори: ширина на палуба на мост: 7.4 м...

Информация за продукта

Спецификации

1 ръчно изработени сглобени магистрала мост
2 лесни за изпълнение
3 инженер обучение сайт
4 ISO 9001: 2008
5 фабрика директно доставяне

Приложение на компактен стандартни 200 панел мост:
Едно платно: мост палубата ширина: 4.2 м.   Педя дължина: 9.14-76.2 м
Двойна платна: мост палубата ширина: 7,4 m.   Педя дължина: 9.14-57.9 м

Компактен 200 панел мост: компактен 200 панел мост е подобна на компактен 100 панел мост от външния си вид. Разликата е височината му повишена панел 2.134 м. Той използва метода на променлив фуги между армировка акорди и фугите между панелите. Този метод може да намали нееластично деформиране, причинени от извънгабаритни точковидни дефекти.  Предварително арх метод се използва за допълнително намаляване на средната продължителност и вертикални деформация за по-голяма степен. Болт свързани компоненти Използвайте приблизителна ръкав - определяне метод за увеличаване на точността на връзки. Срязване е създаден в ориентиране ръкави и напрежението е разработен в болтове, които увеличават отнасяне живот на болтовете и осигуряване на безопасността на панел мостове. Вятър устойчиви презрамки се композитни тип и е свързан към напречната греда/ребра за подобряване на цялостната стабилност на панел мостове.

Частта между braced рамка и панели се определя чрез преодоляване на предотвратяването на целия мост от странични огъване. След монтажа им ще бъде предварително сводести степен над участъка на моста. Освен това могат да бъдат обединени в един Лейн мостове. Компактен 200 панел мост също могат да бъдат сглобени в двойно платно мост, следователно това разширява своята гама на приложение. Той е подходящ за натоварване дизайни на ХС-15, HS-20, ХС-25 и pedrail-50 и т.н.

Запитване