Универсална залюляване презрамки

Информация за продукта

CB100 Бейли развявам презрамки

Тя може да бъде огънат и да регулирате дължината, лесен за транспортиране.

Има една малка дупчица за всеки край на залюляване презрамки, с ПИН за висящи вериги, свързващи залюляване презрамки и съцветие от ПИН. Има свързваща скоба в средата залюляване презрамки, да се огъват залюляване презрамки за удобство на транспорта. Има също въртя ключалката на залюляване презрамки за регулиране на дължината на презрамките. В завой ключалката има дължина индикатор патронник, завъртане на ключалката да подпре края в докосва с дължина индикатор цанга означава презрамки е правилната дължина. Единият край на Търнбъкъл има locknut, предотвратяване презрамки от освобождаване.

Две залюляване скоби са зададени за кръста на две ферми, високомерен на страничен вятър-сила към моста вертикално. Докато инсталирате презрамки, имайте собствен дължина, затегнете гайката, да се пази моста направо и поема силата на вятъра ефективно.

Бейли мост спецификация

Бейли мост е вид на преносим, pre-измислям, свръзка мост. Той е разработен от британците през Втората световна война за военна употреба и видях широка употреба от британски и американски военни инженерни части.

Бейли мост имаше предимствата на не изисква специални инструменти или тежко оборудване за сглобяване. На дърво и стоманен мост елементи са малки и леки достатъчно, за да се извършва в камиони и вдигната на мястото на ръка, без да се изисква използването на кран. Мостовете са достатъчно силни, за да нося танкове. Бейли мостове продължават да бъдат широко използвани в гражданското строителство строителни проекти и да предоставя временни пунктове за крак и превозното средство трафик.

Успехът на моста Бейли се дължеше своя уникален модулен дизайн, както и факта, че един може да бъде сглобена с минимална помощ от тежко оборудване. Повечето, ако не всички предишните проекти за военни мостове изисква кранове да вдигне предмонтажно моста и понижавам то на място. Бейли части са направени от стандартни стоманени сплави и са достатъчно проста, че части, изработени в редица различни заводи може да бъде напълно взаимозаменяеми. Всяка отделна част, може да се извършва от малък брой мъже, позволяващи армия инженери да се движат по-лесно и по-бързо, отколкото преди, при подготвяне на пътя за войски и материали, напредва зад тях. И накрая модулен дизайн позволява инженери за изграждане на всеки мост да бъде толкова дълго и толкова силна, колкото е необходимо, удвояване или утрояване нагоре на поддържащо страничните панели, или на пътно платно секции.

Запитване